Saltar al contenido

El Professor.

Jordi Febrer

· Certificat oficial de professionalitat en instrucció de yoga.
· Professor de ioga diplomat per APAYI i AEPY.
· Membre de APAYI ( Asociación de Psicología para la Autorealización y Yoga Integral), actualment          també forma part de la junta directiva.
· Membre de FCI ( Federació Catalana de Ioga).
· Acreditat en ioga per l’ICQP ( Institut Català de Qualificacions Professionals).

Va començar la pràctica regular del yoga integral l’any 1986 en un centre-ashram de la línia Satyananda. Anys més tard també practica diferents estils de yoga físic: Kundalini, Viniyoga, Iyengar.
Interessat per la salut, el benestar i la realització humana, fa formacions i practica en diferents disciplines: Katsugen, reiki, Shiatsu, higienisme, Tai txi, flors de Bach, chi kung, vipasana i diferents línies de meditació.
Es forma en practitioner PNL ( Programació Neuro-lingüística ) en ITACA-SEPNL.
Al 2004 comença la formació de professor de yoga a l’Escola de Ioga i Salut Integral dirigida per Jordi Barqué, persona de la que rep l’autèntica essència del yoga i del reconeixement de ser. Durant 5 anys també amb el mestre Jordi Barqué aprofundeix en la investigació de la realitat i la psicologia humana a través del curs de la psicologia de l’autorealització, del Jñana yoga, tantra i de la vedanta advaita.
S’ha format en yoga clàssic ( yoga de Patañjali ) amb Swami Shankaratilakananda a Vedic Vydyâlaya ( Escola vèdica – vedic Foundation ).
S’ha format amb el Dr. Francisco Luid ( Swami Tirthananda Saraswati ) en yoga chikitsa ( yoga terapèutic ) una manera yòguica de prevenir i abordar les malalties. I aprofundiment en filosofia del yoga.
S’ha format amb el fisioterapeuta Àlex Monasterio ( Columna Sana ) en ioga aplicat al tractament i treball de la columna vertebral i l’aparell locomotor.
Ha seguit ensenyances en retirs de silenci i meditació amb Mª Pepa Burgos, deixeble directe d’Antonio Blay
Ha seguit i participat en les ensenyances de la tradició vèdica (tradició d’on prové el yoga) durant 2 anys en retirs, seminaris, satsangs amb Swami Satyananda Saraswati sobre l’estudi dels Yoga Sutra, Upanishad, Shankaracharia, Yoga Vashista, Bagavad Gita, i altres mestres i texts tradicionals de l’hinduisme.
A l’any 2005 comença a dedicar-se professionalment a impartir yoga i autorealització. Actualment imparteix classes, cursos i retirs de yoga integral, meditació i autorealització.

En els darrers temps  d'aquest camí espiritual torna a mantenir durant uns anys una relació en la investigació de la realitat amb el mestre Jordi Barqué d'una manera més directa i intensa.